top of page
motesrum-cederblad-redovisningsbyra-revision.jpg

REVISORSASSISTENT

Just nu söker vi en revisorsassistent till vårt Malmö-kontor.

Arbetsbeskrivning

I denna tjänst kommer du att assistera våra revisorer främst på vårt kontor i Malmö, men även övriga kontor. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng som består av både revisorer, lönekonsulter och redovisningskonsulter.

I arbetsuppgifterna som revisorsassistent ingår att granska kundföretagens räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor. I tjänsten ingår mycket kundkontakt vilket innebär stort utrymme för din förmåga att skapa egna kontakter och ta eget ansvar. Våra kunder finns inom olika branscher med varierad storlek och vi på Cederblads är alltid måna om att leverera den bästa kundupplevelsen.

Profil

Vi tror att du är nyutbildad civilekonom med inriktning revision och redovisning. Alternativt har du arbetat som revisorsassistent och trivs i rollen, men har också siktet inställt på att bli revisor. Vi är öppna för båda alternativen.

Du trivs i en granskande roll där mycket kundkontakt ingår. Du är inte heller främmande för att stötta upp dina kollegor på kontoret i bokslutsarbete om det skulle behövas. Om din främsta drivkraft är att lära, då är du den vi söker.

Tjänsten avser en heltid med start i augusti enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till crab.malmo@cederblads.se

Vid frågor om tjänsten kontakta Magnus Haak, 0704-817265, magnus.haak@cederblads.se

Arbetar på ett café
bottom of page